HVORFOR SKAL DU UDSTILLE

HVAD OPNÅR DU SOM UDSTILLER?

Målgruppen danske guitarister og bassister rammes mest direkte, og koncentreret, ved at deltage som udstiller på Guitar Show Denmark.

Som udstiller kan du samtidig udnytte den massive og Gratis promovering af hver enkelt udstiller guitarmessen udfører på de sociale medier. Det er en del af udstillerpakken, og du bestemmer selv hvor meget fokus du gerne vil have.

BRAND AWARENESS 

Importører, fabrikation m.fl.

 • En stærk profil i musikbranchen
 • Imødegå at der er færre fysiske butikker
 • Dialog med slutbrugerne
Læs mere ...

Som deltager på Guitar Show Denmark skaber du opmærksomhed omkring dine produkter, og din virksomhed. Du skærper din profil i musikbranchen.

Du kan promovere produkter og services for flere end totusinde dedikerede guitarister/bassister – slutbrugere og potentielle kunder i fremtiden.
Din målgruppe mødes på messen – derfor skal du selvfølgelig også være der.

Udviklingen betyder desværre at færre og færre fysiske musikforretninger kan præsentere dine produkter for dem der skal købe dem. Selv om internettet og hjemmesider kan mange ting, kan det aldrig erstatte virkeligheden – den unikke oplevelse det er at se, røre og prøve instrumenterne og udstyret.

FÅ DEL I OMSÆTNINGEN PÅ MESSEN

Musikbutikker, tilbehør, forlag, studier m.fl.

 • Skab meromsætning
 • Gør din forretning landskendt
 • Kapitalisér dødt varelager
Læs mere ...

Hvornår har du sidst haft totusinde kunder i din butik på en enkelt weekend?

Gennem flere år har omsætningen på messen været stigende, og i 2019 steg den markant, med mere end 20% i forhold til 2018.

På 2019 messen foretog over 60% af gæsterne køb de ellers ikke ville have gjort, viser en undersøgelse.

HOT TIP – Ryd op i varelageret – lav gode messetilbud. Det er et sikkert hit blandt gæsterne, og flere udstillere kapitaliserer hvert år dødt varelager på den måde.

Online-salg eksploderer i disse år – så det mere og mere vigtigt at folk kender din butik – ikke bare i dit lokalområde.
Er du med på messen bliver din forretning kendt af mange flere.

DET ER NU DU SKAL VÆRE SYNLIG

Guitarbyggere, custombyggede forstærker, pedaler m.m.

 • Er det dig – eller en anden? – der skal sælge til ham der vil have noget specielt
 • Snak med potentielle kunder, og lær mere om hvad de efterspørger
 • Personlig relation kan afgøre en handel til din fordel
Læs mere ...

Gæsterne på messen vil rigtigt gerne se, prøve og købe jeres ting. I resten af Europa har der været godt salg i håndbyggede instrumenter i en del år efterhånden. Men nu – senere end resten af Europa – er danske guitarister og bassister omsider blevet modne til at købe andet end masseproducerede instrumenter og udstyr.

I “Custommade nichén” er det ekstra vigtigt for kunden at kunne se, røre, og prøve at spille på. Det kan nok så flotte billeder på internettet aldrig erstatte. De færreste tør købe ‘katten i sækken’. Det er mange penge, og at kunne se folk i øjnene skaber tillid.
På messen kommer flere tusinde mennesker forbi din stand, i løbet af en weekend. Derfor er Copenhagen Guitar Show det perfekte sted at præsentere dine instrumenter, og din instrumentbyggerkunst.
Det samme gælder hvis du laver pedaler, eller andet udstyr.

For reparatører er messen også det perfekte sted at komme i kontakt med nye kunder. En personlig relation er ofte det der afgør hvem en musiker overlader sit kæreste eje til, når det har brug for en kyndig reparatørs hånd. På messen kan du vise eksempler på dit håndværk. Arbejdende værksteder er et hit på messen.

PRIVATE UDSTILLERE

Samlere m.fl.

 • Vi vil gerne se hvad du har, eller kan
 • Få en fantastisk weekend sammen med andre guitarnørder
 • Udbyg dit netværk – vær med i fællesskabet
Læs mere ...

Uanset hvilken interesse du har i guitarer, basser, forstærkere, eller andet udstyr – så er du velkommen som udstiller på Guitar Show Denmark.
Er du samler – så vis hvad du har, og del din passion med andre. På messen vil du møde ligesindede og få nye venner. Går du og nørder med et guitarrelateret hobbyprojekt, så kom frit frem. Måske har du fat i noget!
Private udstillere der har gjort deres hobby til en virksomhed har vi set flere gange.

Det danske guitarshow har siden 2005 fungeret som en uafhængig platform, hvor importører, forretninger, instrumentbyggere, reparatører og private deltager som udstillere under samme tag. Det giver publikum en utroligt spændende og varieret messeoplevelse.

80% af publikum besøger ikke andre guitarshows, eller lignende guitararrangementer. Derfor bør du selvfølgelig være med der hvor de er.